Skip to main content

Kamers

Maak het gezellig en comfortabel

Ik heb graag dat mijn huis er tiptop uitziet. Daarom heb ik al mijn slaapkamers laten ontwerpen door Too Many Agencies. Een internationaal designbureau dat is opgericht door Will Erens, een goede vriend van me. Het resultaat mag er zijn. Fluweel, kleurrijke tapijten en speciaal voor mij ontworpen behang. Mooi hè? Oh, had ik al gezegd dat alle kamers zachte bedden hebben met luxe beddengoed? Want dat hebben ze namelijk.

Ik heb kamers voor iedereen.

 

Double Room

De Double Room is ongeveer 20 m² groot. Er staat een belachelijk comfortabel king-size bed in. Perfect voor koppels en mensen die graag in heerlijk grote bedden slapen. Zie je dat toffe behang? Dat zijn de Sint Hubertusgalerijen van de overkant.

Twin Room

De Twin Room is hetzelfde als de Double Room, maar dan met twee losse matrassen in plaats van één grote. Een regendouche, een föhn en een eigen koelkast: ze zijn allemaal van de partij. Zelfs het mooie behang met mijn favoriete galerij erop. Jazeker, de Sint Hubertusgalerij van de overkant - niet erg om eens te herhalen, toch?

Single Room

Drie keer raden wat voor ’n bed er in de Single Room staat. Nou precies, een eenpersoonsbed. Maar dan wel een heel comfortabel, dat moet ik er toch bij zeggen. Zet het koelkastje vol met je lievelingsdrankjes en nachtsnacks, doe alsof je thuis bent. In de badkamer vind je een heerlijke regendouche en wat lekkere badspulletjes, die ik speciaal voor jou heb laten maken.

Terug naar boven