Eten & drinken

Onze cateringmogelijkheden in het centrum van Brussel

Er is een Spaans gezegde dat luidt "Een volle buik zorgt voor een gelukkig hart". Laat me je hart gelukkig maken!

Heb je een snack of je dagelijkse dosis cafeïne nodig, of wil je gewoon ontspannen met een cocktail na een lange dag werken of ontdekken? Laat me voor je zorgen.

In Hotel Hubert vind je een breed scala aan unieke eetgelegenheden in het centrum van Brussel, van The Foodmaker (waar gezonde gerechten worden geserveerd) tot onze eigen foodtruck in het hotel dat gastronomische streetfood aanbiedt.

 

Breakfast
Let’s talk about breakfast…

Ik serveer het niet, maar mijn goede vrienden bij Foodmaker zijn klaar om goed voor je te zorgen met een grote variëtieit aan smakelijke ontbijtopties. Als je nu eerder het 'ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag'-type bent of eerder in het 'geef mij gewoon koffie'-kamp zit.

Foodmaker
Killer Salads & Wraps

We delen de begane grond met mijn vrienden van The Foodmaker en zij hebben alles van gezonde salades vol vitamines, lekkere sandwiches en smoothies tot overheerlijke gebakjes (hey, we're only human, soms heb je gewoon eens een beloning nodig).

Bark & Bite Foodtruck
Een food truck binnenin een hotel? Yep.

Ik deed effectief de moeite, of laat ons zeggen mijn vintage Citroën HY toch. Het is elke dag open van 18h met een echte chefkok die je gourmet hot dogs serveert, van de klassieke Amerikaanse tot funky recepten vanover de hele wereld.

Living Room
Begane grond vibe

Mijn begane grond is een ontmoetingsplaats in het midden van Brussel, een relax ruimte, een all-day bar en gewoonweg een leuke spot om wat tijd in te spenderen. Digital nomads, zakenreizigers, backpackers en locals: voel jezelf thuis.