Partner's deals

Onderneem leuke avonturen en verken het stadscentrum van Brussel

OH MY GUIDE

Oh My Guide App nodigt u uit om de stad, de parken, de musea te ontdekken, door ermee te spelen. Uitgerust met uw smartphone, neemt elke route u mee op ontdekking naar het niet te missen en het ongewone. Met z'n tweeën of met vrienden, de ontdekkingen zijn een mix van toeristische informatie en interactie met de realiteit. Een leuke manier om Brussel te ontdekken! Dankzij Mr Hubert krijgen alle hotelgasten € 5 korting. Vraag het maar aan mijn super gastheren als je bij mij thuis bent!

PROVELO

Zin om Brussel per fiets te verkennen en de Belgische hoofdstad en haar omgeving te verkennen? Of het nu voor een paar uur of een paar dagen is, de fietsen van ProVelo Bruxsel staan klaar om gebruikt te worden en wachten tot u ze huurt. Dankzij Mr Hubert krijgt u 10% korting op geplande ritten en fietsverhuur. U hoeft alleen maar uw kamerreservering of visitekaartje van het hotel af te geven. 

GROOVY BRUSSELS

Groovy Brussels biedt onvergetelijke ervaringen in Brussel met hun fiets- en chocoladetours. Dankzij Mr Hubert, geniet u van een exclusieve korting van 10%. Neem contact op met onze super hosts om uw persoonlijke discout code te krijgen en boek uw tour!

BAZAAR TROTOIR

Wil je met ons meelopen? Bazaar Botje is uw virtuele gids ! 
Net als een echte gids, neemt Botje je mee door Brussel. U kiest uw thema, taal en wanneer en met wie u de wandeling wilt doen. Via Messenger krijg je alle informatie en bepaal je zelf hoeveel je wilt lezen, je eigen tempo en waar je wilt stoppen. Je krijgt 15% korting als mijn geweldige gast, dus geniet, koop het nu en begin met wandelen wanneer je maar wilt.