[CO]WORKING SPACE BRUSSELS BY HUBERT

Net zoals thuis werken, zonder alle afleidingen

Mijn comfortabele lobby in Hotel Hubert is al sinds de opening een onofficiële werkruimte.
Ik vond dat het tijd was om een stapje hoger te gaan, dus welkom bij mijn [CO]working space!

Of je nu alleen werkt of met je team wilt komen, ik heb opties die bij je passen. 
Het is je nieuwe werkplek met, natuurlijk goede Wi-Fi en comfortabele bureaus, maar ook met leuke extraatjes en geen van de afleidingen van thuis.

Ik heb Meeting Pods om het harde werk gedaan te krijgen zonder enige afleiding en een gezellige co-working ruimte.
Plus knusse hoekjes, een volledig gestackte fitnessruimte, een schattige vintage foodtruck die decadente hotdogs serveert en mijn buurman Foodmaker is er om alles te bieden, van gezonde salades boordevol vitaminen, sandwiches en smoothies tot overheerlijke gebakjes.

Pssst: het is gratis voor Hubert's gasten! 

Meeting Pod voor 1

De Meeting Pod voor 1 persoon biedt toonaangevende geluidsisolatienormen en een echovrije akoestiek, waardoor een comfortabele werkomgeving voor 1 persoon ontstaat. Ideaal voor belangrijke gesprekken of videoconferenties.

Meeting Pod voor 2

Het is een multifunctionele, geluiddichte ruimte waar 1-4 mensen kunnen vergaderen, brainstormen en belangrijke één-op-één gesprekken kunnen voeren zonder het kantoor te storen - of het kantoor jou.

Co-Working Lounge

Mijn benedenverdieping is een ontmoetingsplaats, een chill-out ruimte, een all-day bar en gewoon een heerlijke plek om te werken. Een coworking ruimte die aanvoelt als thuis zonder de afleiding. Comfortabele bureautafels, een loungehoek en natuurlijk goede Wi-Fi. Alles wat je nodig hebt om productief te zijn, midden in het hart van Brussel.

NOG MEER?

Er zijn veel verschillende diensten gratis aangeboden in huis.

U vindt direct naast mijn vintage Food Truck een pooltafel beschikbaar elke keer. 

Er is ook een koffiezetapparaat! Wil je geen kopje pakken en ervan genieten tijdens het werk of tijdens een pauze? Serveer dan gewoon jezelf en je hoeft het mijn gastheren niet te vragen. Je bent hier net thuis!

Meer info nodig? Kom binnen, mijn super team leidt je graag rond.